Sessies

Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik weten hoeveel sessies ik denk dat er nodig zijn. Dit kan wel wat afwijken wanneer we eenmaal in het traject zitten. Meestal heeft een kind of jongere na 4 tot 8 sessies weer genoeg zelfvertrouwen om zonder mij verder te kunnen.
Elke sessie duurt 50 minuten.

Vaak kun je op korte termijn bij mij terecht.

Tijdens een Skype, telefonisch of chat gesprek kan de tijd afwijken. Het tarief dat ik hiervoor reken wijkt dan ook af van het standaard tarief.

Corona

Tijdens de Coronacrisis is er veel veranderd. Veel zaken in het dagelijks leven zijn aangepast of veranderd, denk hierbij aan school of studie o.i.d. Bij mij op de praktijk help ik kinderen en jongeren die hierdoor in de knoop zijn geraakt.

Gelukkig is het einde in zicht en mogen we weer meer bij elkaar in de buurt zijn. Maar bij sommige coachees heeft het best een behoorlijke indruk achter gelaten. Bij mij is er ruimte om daar aan over te praten en eraan te werken.

Tarieven

Telefonische intake gratis
Kennismakingsgesprek             65 euro
Coachingsessie                             80 euro
Afsluitend gesprek                       65 euro

Telefonische sessie                       50 euro

Skype/Facetime sessie                55 euro

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief voorbereiding, terugkoppeling, gebruik van materialen en inclusief BTW.

Voor wie?

De coaching is er voor jeugd tussen 4 en 21 jaar die aanlopen tegen problemen zoals gepest worden, een dierbaar iemand verloren hebben, ouders die gescheiden zijn, niet lekker in je vel zitten, snel boos of verdrietig zijn, noem het maar op.

Als er behoefte is aan een sessie met het hele gezin, dan is dat mogelijk.

Goed om te weten!

Alles wat we bespreken en doen in de sessies, blijft tussen ons. Natuurlijk mag het kind of de tiener zelf wél praten over de coaching!

... en de ouders?

Ik werk samen met het kind, tiener, of adolescent, maar tijdens een deel van het kennismakingsgesprek zijn de ouders er meestal bij. Jongeren vanaf 13/14 jaar kunnen ook zonder ouders een kennismakingsgesprek met me voeren. Tussen de sessies door houd ik de ouders op de hoogte van de voortgang. Uiteraard in overleg met de coachee.