Sessies

Tijdens het kennismakingsgesprek is vertrouwen en kijken of hij/zij zich veilig voelt de basis. De hulpvraag van de coachee volgt vaak vanzelf. Meestal kunnen we hierna een inschatting maken van het aantal sessies dat hij of zij nodig zal hebben, maar soms is het juist fijn om dit nog open te laten. Het kind of de jongere heeft vaak na 6 tot 8 sessies weer genoeg zelfvertrouwen om zonder mij verder te kunnen.
Elke sessie duurt 50 minuten.

Vaak kun je op korte termijn bij mij terecht.

Tijdens een Skype, telefonisch of chat gesprek kan de tijd afwijken. Het tarief dat ik hiervoor reken wijkt dan ook af van het standaard tarief.

EMDR

Als iemand met een specifiek trauma rond loopt of merkt dat hij/zij in het dagelijks leven triggers ervaart vanuit een trauma, bied ik ook EMDR aan. Het is een specifieke behandeling die los kan staan van een volledig coaching traject. Soms is een eenmalig EMDR sessie al voldoende om de emotie te verminderen, soms zijn er meerdere sessies nodig. Dat ligt aan het trauma.

Het kan ook zo zijn dat een EMDR behandeling onderdeel is van een volledig coachings traject.

Tarieven

Telefonische intake                     gratis
Kennismakingsgesprek             65 euro
Coachingsessie                             80 euro
Afsluitend gesprek                       65 euro

Telefonische sessie                       50 euro

Skype/Facetime sessie 65 euro

EMDR (90 min)                              150 euro

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief voorbereiding, terugkoppeling, gebruik van materialen en inclusief BTW.

Voor wie?

De coaching is er voor iedereen tussen de 4 en 21 jaar die aanlopen tegen uiteenlopende problemen zoals gepest worden, een dierbaar iemand verloren hebben, ouders die gescheiden zijn, niet lekker in je vel zitten, snel boos of verdrietig zijn, noem het maar op.

Als er behoefte is aan een sessie met het hele gezin, dan is dat mogelijk.

Goed om te weten!

Alles wat we bespreken en doen in de sessies, blijft tussen ons. Natuurlijk mag een cliënt zelf wél praten over de coaching!

 

De praktijk is bij mij thuis. Mijn ervaring is dat deze vertrouwde omgeving er voor zorgt dat mijn cliënten zich sneller om hun gemak voelen.

... en de ouders?

Ik werk samen met het kind, tiener, of jong volwassene, maar tijdens een deel van het kennismakingsgesprek zijn de ouders er meestal bij. Jongeren vanaf 14/15 jaar kunnen ook zonder ouders een kennismakingsgesprek voeren. Tussen de sessies door houd ik de ouders op de hoogte van de voortgang. Uiteraard in overleg met de cliënt.